söndag 22 maj 2016

Stadens lilla oas invid Hantverkarboden

                   Vi har visst tidigare visat bilder från lilla oasen där Hantverkarboden finns men detta kan aldrig nämnas för många gånger.

  En liten innergård mitt i stan med två gamla hus från 1700- talet. Hattmakare Silfverbergs gula lilla stuga och Westmanmors röda stuga bredvid.

    En  vacker och genuin plats som bjuder på lugn i syrenbersån eller invid den gula husknuten.                              Längs med gatan en vacker stenmur prydd med bl.a. Bergenia.

      Förra året blommade Bergenian intensivt på denna stenmur längs Styrmansgatan.

    Försommaren är bara i sin början så just nu bjuds ett skirt lövverk på de olika träden. Förhoppningsvis står syrenerna och schersminen i full blom någon gång i juni. Ta er en titt och njut av det lilla och enkla i trädgårdsväg mitt i stan. Hantverkarboden öppen Onsdag till lördag så två flugor i en smäll ifall det passar. Välkommen.

2 kommentarer:

 1. Så roligt att du tittat in hos mig. Vi har varit familjehem sedan 1996. Det senaste året har vi haft flyktingbarn boende hos oss. Håller med dig man får så mycket tillbaka och barnen känns som sina egna.
  Förra sommaren fick hönorna gå fritt i trädgården, men de förstörde så mycket i mina rabatter, så nu är de i hönsgården istället. De har utegångsförbud.
  Välkommen tillbaka till mig, om du vill!
  Hälsningar Anne-Lie

  SvaraRadera
 2. Så fina bilder. Våren är en härlig tid!

  SvaraRadera