onsdag 23 december 2015

God Jul Hyvää Joulua

       En riktigt God Jul och ett Gott Nytt År vill vi önska alla medlemmar, kunder och bloggläsare.
       Oikein Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta haluamme toivottaa kaikille jäsenillemme, asiakkaille ja blogilukijoilleemme.

   
      Dessutom ett jättestort tack till alla aktiva medlemmar som jobbat extra i december, utan er hade det inte varit möjligt att även ha lördagsöppet i december. Det glädjande är nu att vi även i fortsättningen kan ha öppet även på lördagar kl 10-14.
      December blev mycket givande för Hemslöjdens Vänner som verkar för att olika hantverk hittar sina köpare och således håller kreativiteten i gång i nejden. Trenden nu talar för det handgjorda och det har vi verkligen fått se denna månad vid Hantverkarboden.  Många nöjda o glada kunder gör också oss glada att fortsätta vår verksamhet.

     Vi fortsätter nu med att butiken är öppen onsdag- fredag 11-17 och lördag 10-14.  Mellan jul och nyår blir det således öppet endast onsdag eftersom både julafton och nyårsafton är det stängt.
                          Allt gott till er alla även efter julen.

   Myös suuri kiitos kaikille aktiivisille jäsenille jotka ovat tehneet ylimääräistä työtä joulukuussa, ilman teitä ei olisi ollut mahdollista pitää puotia auki myös lauantaisin joulukuussa. Mukavaa on myös että me myös jatkossa voimme pitää puodin avoinna lauantaisin klo 10-14.
   Joulukuu oli todella antoisa Kotiteollisuuden Ystäville, joka tekee työtä että erilaiset käsityöläisten tuotteet löytävät ostajansa ja  pitää luomishalun toiminnassa seudullamme. Käsintehty on nyt trndikästä ja sen olemme nyt todella nähneet tässä kuussa Käsityöpuodissa. Monet tyytyväist ja iloiset asiakkaat tekevät myös meidät iloisiksi jatkamaan toimintaamme.

Jatkossa on nyt puoti auki keskiviikosta perjantaihin 11-17 ja lauantaina 10-14. Joulun ja uudenvuoden välissä puoti on auki siis vain keskiviikkona koska sekä jouluaattona että uudenvuodenaatona on puoti suljettu. Kaikkea hyvää teille kaikilla myös joulun jälkeen!


       
     


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar